- Z naszych pysznych i zdrowych jabłek, stworzono na polowej kuchni pyszne dania. Zapach pieczonych jabłek i niesamowity smak potraw wzmocniły sadowników z okolicznych sadów - chwali się firma Rajpol, jedna z najnowocześniejszych i największych Organizacji Producentów Owoców w Polsce.
Emisja programu kulinarnego Karola Okrasy, opartego na wykorzystaniu jabłka grójeckiego będzie 16 grudnia w TVP. Mistrz kuchni zdradzi tam swoje sprawdzone receptury.
Zobacz także: Okrasa gotuje w Muzeum Wsi Radomskiej
[podobne][zaj_kat]
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?